Bel: 06-12113619                studio@transotex.com

Banner PROMO TRANSFERS

CLEAR COLOURS

Al onze transfers worden uitgevoerd in prachtig heldere kleuren. Ook na vele malen wassen blijven onze kleuren in tact. Wij blijven daar voortdurend op testen en verleggen we telkens onze doelen om de kwaliteit te waarborgen en zelfs nóg beter te krijgen,

MESSAGE

Een mooie transfer draagt de boodschap uit. Zeker in de promotionele sector. Helderheid in kleuren in tekst en afbeelding zorgt voor een “eye-catching” effect. Voor donker textiel drukken wij altijd een extra witte onderlaag. Zo “bloedt” de kleur van het textiel niet door de transfer heen.

DURABLE

Wassen is geen enkel probleem. De transfers kunnen gerust tot 60 graden in de wasmachine. Wanneer het was-label in het textiel goed wordt opgevolgd, zal er met de transfer niets aan de hand zijn. Wel raden we aan om bleekmiddelen te vermijden. 

MULTI USE

Voor zowel jassen, T-Shirts, Sweaters als draagtassen kunnen 1 en dezelfde transfer worden gebruikt. Dit is zeer handig en heel makkelijk bestelbaar. Door een perfecte verlijming hechten onze transfers op vele ondergronden. Zelfs leder en plastic.

Scroll naar boven